spiller du farmville 2? les dette!!!

I dag dukket det opp en bug i spillet, jeg vet ikke om det bare er på min farm eller på alles, men den gir deg fordeler du ikke kunne forestille deg.

Når jeg starter spillet henger flashplayer seg opp i noen sekunder, hvis jeg ignorerer dette løser problemet seg og jeg får spille. Mesteparten av spillet er resatt til dagens første spill, men ikke tid, penger, xp, crop utvikling og slike viktige ting.

Så hver gang jeg rastarter spillet er alle naboene som har hjulpet meg tilbake, jeg har nok en gang 16 vann. Siden jeg har ganske mange naboer som var på besøk hos meg når feilen oppsto får jeg virkelig mye gratis hjelp.

Det tok tre restart før jeg forsto at et var en feil, jeg restarter nemlig spillet ofte fordi det begynner å lagge når du har hvert hos en del naboer. Det var ikke mengden naboer jeg reagerte på, jeg har nesten 500 naboer, men jeg kjente dem igjen og hva de kom til å gjøre.

Håper bare de ikke resetter spillet til i går når de oppdager feilen?

Stikkord:

3 kommentarer

Cliff Hjørdis

09.10.2012 kl.01:18

hvordan får man 500 naboer?

Linn Helene

09.10.2012 kl.14:00

Cliff Hjørdis: spill igjennom zynga.com og legg til venner der. disse vennene vil ikke legges til facebook siden din, men du kan spille alle zynga spillene sammen med dem.

Linn Helene

09.10.2012 kl.21:23

Cliff Hjørdis: ser nå at jeg bare har litt over 300 naboer, det er vist en grense der. men jeg har over 1000 spill venner nå da så ikke rart jeg ikke hadde helt kontrollen.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits