sovet lenge i dag

Jeg var virkelig trøtt når jeg endelig fikk lagt meg til å sove i går. Å se på doctor who når du er så trøtt er nesten som å drømme så jeg skvatt virkelig til da det sluttet. Heldigvis var det ikke lange veien fra datamaskinen og inn i senga hvor jeg hadde merkelige drømmer, men ingen som jeg husker, husker bare at jeg våknet og lo av dem.

Sirius har tilbragt natta oppå dyna (det er varmt det), under dyna, i armkroken min og på plassen vedsiden av meg i senga. Skulle tro han hadde fått nok nærhet, men nei da han ligger her på skrivebordet g irriterer seg over at jeg bruker fingrene til å skrive på tastaturet og ikke til å kose med han.

Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg nå følte meg uthvilt og lar til å starte dagen, men jeg er fortsatt ekstremt trøtt og har ikke klart å spise enda, selv om jeg har vert våken en time er det som om kroppen min ikke klarer å våkne helt.

Kanskje jeg bare skulle ha droppet å stå opp, blitt i senga i dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits