who med ebola-alarm

Jeg tror WHO mistet litt av kraften sin under svineinfluensa epidemien, nå er det ikke som om det går frysninger igjennom oss når de roper opp lengere, men det betyr ikke at de burde ignoreres.

Det er i Kongo og ebola viruset har blomstret opp, og etter som flere og flere blir syke vil WHO få stoppet spredningen før den kommer inn til de store byene.

Det er usikkert hvor sykdommen kommer fra, eller om de har sammenheng i det hele tatt. Egentlig virker artikkelen i dagbladet litt forvirrende der, men de i WHO er i hvert fall enige om en ting. Dette er en alvorlig sykdom med dødelighet i mellom32-90 %, det finnes ingen behandlinger eller vaksiner og det beste de kan gi som trygghet er at de fleste dør før de får spredd viruset videre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits