kvinne på 50 forgiftet ettåring på mcdonalds

Gutten på 11 måneder skal ha drukket noe han fikk før han begynte å brekke seg og kaste opp, han ble kjørt til sykehuset Queen Elizabeth Hospital, hvor de informerer om at gutten er stabil.

Politiet gikk raskt ut med advarsel om kvinne som gir ut noe som virker som drikke til små barn, men som trolig inneholder blekningsmiddel.

Politiet leter etter henne.

2 kommentarer

.....

13.09.2012 kl.20:19

Jeg vet at ordet blogg er et diffust begrep, men vær så grei å prøv å skriv noe selv og ikke Copy/paste fra nettaviser da dette nesten kan ansees å være spam. Skriv gjerne om alt annet så lenge du skriver det selv.

Linn Helene

13.09.2012 kl.20:48

.....: skriver alltid selv, det eneste som var kopiert her var navnet på sykehuset. men det er en begrensing på hvor mange variasjoner man kan skrive tre settinger så jeg forstår at det ligner litt. neste gang les mer en tre settinger før du dømmer...

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits