du er så utrolig stygg!!!

Jeg ble mobbet for å være stygg når jeg var yngre, og de fikk meg virkelig til å tro på det. Det tok meg lang tid og det folk vil kalle ville fantasier å bygge opp selvtilliten igjen. Men ved å leke fantasi leker for meg selv, hvor jeg vant miss Norge eller ble super Model, ikke fordi jeg ønsket dette spesielt, men for å vise dem, klarte jeg etter hvert å se det fine i meg selv.

Nå ser jeg på bilder av den tiden de syntes jeg var stygg, og synes de var blinde, eller sjalu.

jeg er den blonde jenta.


ved 13 års alderen forandret ting seg.etter at jeg ble dårlig å la på meg har jeg fått høre hvor imponert folk er over selvtilitten min, jeg vet jeg ikke er 18 lengere, jeg vet jeg veier litt mer. men jeg har fortsatt min kjønnhet som jeg fant den gang, troen på meg selv og hvem jeg er. jeg er en smart vakker blondine og noen kilo til eller i fra er ting som kommer og går (spesielt når du er syk) 
Stikkord:

2 kommentarer

Stine Malvik

03.09.2012 kl.12:49

Så søt du var :D Tror nok de var misunnelige altså!!

Linn Helene

03.09.2012 kl.12:52

Stine Malvik: takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits