rund pakke i posten

Er det ikke typisk, når du kommer hjem fra å hente en pakke på postkontoret, ligger det en ny hundrelapp i postkassa di. Kunne de ikke hatt et system som sa i fra når du slo inn den ene pakken, om at det lå en til der? Jaja pakke to får vente til mandag igjen (om ikke et under skjer og jeg er bedre i morgen)

Min bpa trillet meg i rullestolen bort på senteret slik at jeg fikk hentet den første pakken, handlet litt mat og kjøpt ørepropper til lyd marerittet i morgen.

Pakken var rund og lang og det var uten tvil tegningen jeg har kjøpt, jeg ville mest av alt rive den opp der og da, men fant tålmodigheten og ventet til jeg kom hjem. Jeg legger ut bilder av tegningen i morgen, men dette var det som falt ut av røret?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits