hater konfrontasjoner

Er det noe jeg hater så er det konfrontasjoner, men noen ganger er det ikke til å unngå. Jeg har mest lyst til å krype sammen i ett hjørne og gråte og la verden gå uten meg i dag, men samme hvor sliten jeg er så må jeg holde meg oppe.

Jeg får bpa i dag, eller jeg skulle ha hatt bpa på besøk 12.00, og her kommer problemet. At noen er 10-20 minutter forsinket en gang er ikke noe problem, men hva gjør man når det blir normalen? Jeg har bare 3 ½ time hjelp i uka og ikke tro at 20 minutter forsinket betyr 20 minutter lengere.

Så selv om jeg allerede er utmattet ser jeg ikke noe annet valg enn å ta det opp med henne i dag, når hun tilslutt dukker opp. Er det mye trafikk får hun dra før eller gjøre om tiden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits