kvinne dømt til 7 mnd fengsel for falsk voldtektsanmeldelse

Kvinnen som møtte en mann ute på byen og hadde en hygge stund, ble plutselig redd for hva samboeren hennes ville si. Hun fant på en historie som beskrev et brutalt overgrep, og to dager senere anmeldte hun det til politiet. Hun kunne også levere klær som var revet opp til politiet.

Mannen hun anklaget ble holdt i varetekt i 1 ½ døgn og mistet jobben sin som følge av anklagelsene.

Når kvinnen tilfeldigvis møtte mannen på byen senere innrømmet hun ovenfor han at det var falsk anklagelse og hun har senere innrømmet dette for politiet også.

Saken har hvert anket til høyesterett, men de aviste anken og dommen blir stående. 90 dager av dommen er gjort betinget.

Er det en ting jeg hater nesten like mye som voldtektsmenn, er det kvinner som lyver om voldtekter. De gjør det så ekstremt vanskelig for de som virkelig har blitt voldtatt å få hjelp, forståelse og rettferdighet. En voldtektsanmeldelse er ikke som en angre pille, har du gjort noe du angrer på må du lære deg å bære konsekvensene, ikke legge de over på andre og ødelegge dems liv.

Én kommentar

Ole

22.01.2013 kl.20:25

Frode Olsen er sex dømt for sex med sin 15 årige niese. Skam for en lav straff!!! Tankekors!

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits