en liten gave til

Når folk sier til meg at det kan virke som om jeg feirer bursdagen min en uke, vel så har de ikke så veldig feil. Nå gjør jeg faktisk ikke det, men når jeg yngre var dette en praksis. Jeg hadde tre selskap ett barneselskap og to familieselskap, ett med hver side av familien.

Nå som jeg har blitt voksen har jeg bare en feiring, med familien til mamma. Men allikevel blir det gaver strødd utover en lengere periode, jeg vet aldri når første eller siste gave kommer. Slik blir det med neste gang man møter folk system?

Men i dag fikk jeg en uventet bursdagspresang, støttekontakten min hadde kjøpt en liten gave til meg. Og jeg føler det ligger mye tanker bak den siden hun har prøvd (og klart) å finne et så naturvennlig og rent produkt som mulig.

Tusen takk
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits