hamstrer krefter

Det er ikke lett å ha veldig lite krefter, for alt du kan finne på rundt deg krever krefter. Vanligvis tenker du ikke på hvor mye enkelte ting krever, men når du har ekstrem mangel lærer du deg prisen for hver handling, hvordan unngå den og hvordan spare den.

Ting vi ikke tenker på at krever så mye energi er tenking, å stå, reise seg opp og sette seg ned, ting som faktisk er absolutt for å kunne fungere.  Når man ikke har energi nok til dette må man lære seg å hamstre opp energi til de gjøremålene du vil ha gjort.

Tv serier, dataspill og andre enkle ting å holde på med kan slå av hjernen såpas mye at det nesten blir som å hvile, hemmeligheten er jo selvfølgelig å finne de tingene som ikke er for morsomme (latter krever ekstremt mye energi) ikke for intelligente (for da må du tenke)ikke krevende (mest spill som er det da)

Ved å sitte stille og sette hodet i denne hvile modusen kan du klare å spare opp nok energi til å sette på en klesvask, eller varme deg noe mat i microen, hva skulle man ha gjort uten micro

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits