løve løs i Essex?

En liten bygd i Engeland fikk oppleve den surrealistiske opplevelsen om at en løve skal være løs i nabolaget. Flere skal ha sett og hørt løven som har vandret fritt i løpet av natta og væpnet politi leter etter den, men politiet har ikke funnet noe enda.

Det var en observasjon og et bilde som startet løvejakten, dyrehagen i området bekreftet at det antageligvis var en løve det var blitt tatt bilde av, men de hadde alle sine løver der de skulle være. Etter som kvelden fortsatte kom det inn flere og flere tips til politiet om observasjoner og klare løvebrøl. Men det virker ikke som om løven har hvert særlig aggressiv på kveldsturen sin, ingen er skadet.

Hvor den eventuelle løven kommer fra er også ett mysterium. Dyreparken hadde alle sine og sirkuset som hadde reist i nærheten hadde kontroll på alle sine dyr + at de ikke hadde løver.

Én kommentar

sol3milie - Kommenter tilbake

27.08.2012 kl.14:16

Så skummelt!

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits