politiet forteller om Sigrid etterforskningen

Vg har en artikkel med overskrift om at flere personer peker seg ut i saken, folk som har status som vitne, men som politiet mener ikke har helt rent mel i posen. Egentlig er hele artikkelen en bekreftelse på det vi viste fra før, med ett unntak, politiet er ikke helt sikre på hvilken rute Sigrid tok hjem, det står i mellom to alternativer.

Selv om politiet ikke vil ut med noe av den informasjonen de sitter på, siden de vet at den skyldige følger tett med på saken, turte de å si at en viktig Puzzle spill bit et alt det som ikke er der. Altså mangel på observasjoner og andre avvik som forteller gange mye.

Selv om de ikke har ett sterkt spor som dytter dem avgårde sier de at de legger opp Puzzle spillet og flere og flere biter er på plass, de virker sikre på at de sakte men sikkert kommer frem til resultatet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits