en forandring i luften

Egentlig merket jeg det klart i går, men jeg trodde det bare var et resultat av at jeg var sliten. Om du ser på gradestokken vil du ikke se noen særlig forandring i temperaturen. En grad opp noen grader ned, det er jo ikke som om vi har hatt en spesiell varm sommer å sammenligne temperaturen med.
du merker det på den ekstra lille isende følelsen, den du egentlig er for travel til å merke, men om du setter deg ned kjenner du den kommer sakte men sikkert krypende, spesielt etter du har stått opp og før du legger deg, for det er om kvelden det er kaldest.

Ett instinkt dypt inni deg vil at du skal hente frem varmeovner, se over ved og starte forberedelsene for vinteren du kjenner er på vei. Du rister oppgitt på hodet til deg selv for du vet det bare er å bytte ut de kortermede klærne med langermede og shortsen med ordentlig bukser, for vinteren er fortsatt langt unna, og i vårt samfunn trenger man ikke måneder på å forberede seg. Det betyr ikke at instinktene ikke sier i fra allikevel.

Vinden har snudd og minner oss nå om at en kaldere tid er på vei, har du ikke merket det selv enda så ta en liten pause på vei til jobben, stå i skyggen ett minutt og pust dypt inn og ut, da vil du merke hva naturen prøver å si til deg. 

Stikkord:

Én kommentar

Stine

27.08.2012 kl.13:13

Bra sagt, du har helt rett! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits