ett mareritt er bedre enn 100

I dag skal familien min feire bursdagen min, og selvfølgelig var natta fylt med angst og panikk. Jeg tror jeg måtte si til meg selv flere hundre ganger at dette bare var en feiring, selve bursdagen er ikke før på onsdag.
men allikevel slapp jeg ikke unna det klassiske bursdagsmarerittet mitt, og jeg våknet opp nesten gråtene og sendte melding til mamma om at de ikke fikk krangle med meg i dag (som jeg pleier på bursdagen min, forklarte at meldingen kom grunnet mareritt)

Men etter som jeg våknet, roet jeg meg ned og kom frem til at jeg egentlig ikke skal klage. Vanligvis har jeg dette marerittet en hel måned før bursdagen min, gjerne flere ganger pr. natt. Så jeg skal ikke klage over ett eneste mareritt?

Jeg tror forresten dagen kommer til å gå kjempe fint, og jeg må nok igjennom dette tirsdags natt også, men onsdagen kommer til å gå like bra, det gjør det alltid.

Én kommentar

Silje

25.08.2012 kl.14:04

Synd du må ha det slik... Håper du får en fin bursdagsfeiring :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits