bevis på tidsreiser?

Det gikk et bilde rundt på facebook som hadde den geniale teksten om at hvis tidsreiser noen gang ble mulig, ville vi ikke ha vist det nå? Selvfølgelig et genialt bevis på at tidsreiser aldri blir mulig, for om noen kunne reise bakover i tiden hadde vi jo møtt dem en eller annen gang.

Men så gikk dagen videre og med det hodet også, og jeg leste en artikkel om da Vinci, om man noen gang skal kunne hinte om personer som kan ha kommet fra fremtiden må vel dette være mannen. Han som tenkte opp kalkulatorer, tankser, helikoptre og mange andre geniale ting mange 100 år før de var i nærheten av å kunne bygges.

Vi har også i senere tid jules Verne, en forfatter som skrev detaljerte historier om teknologi langt fremfor tidens muligheter (men kanskje ikke så langt frem som Da Vinci)

Selvfølgelig er muligheten om at dette bare er geniale hjerner som ser ting vi ikke ser, men om det finnes bevis på tidsreiser må disse to være det.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits