ikke angrip de som skal hjelpe deg....

Om du er i en nødsituasjon, eller kjenner noen som er det, er ofte følelsene og adrenalinet litt over alt. Men samme hva du føler av irritasjon, hjelpeløshet, sinne, frustrasjon eller redsel, vent med å ta dette utover hjelpe arbeiderne til etter nødsituasjonen er over. Beste hadde hvert om du ikke lot det gå utover disse stakkars uskyldige personene, men om du må, så vent.

For om hjelpearbeiderne føler seg truet trekker de seg tilbake og det tar enda lengere tid før du får hjelp, og da blir følelsene bare verre igjen. Noe naboene og eieren av et hus i Vinje i Telemark fikk merke da de oppførte seg så truende ovenfor brannvesenet at de måtte trekke seg tilbake og det tok ekstra lang tid før de fikk startet slukke arbeidet på huset som sto i fyr.

Huset ble totalskadet og 2 personer ble pågrepet av politiet, de andre naboene sier det var sjokk og frustrasjon over lang utryknings tid som var bakgrunnen, men at politiet og brannvesenet overdrev, de fleste ville bare hjelpe til med slukningsarbeidet. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits