Disney/ pixar - brave (modig)

jeg så en trailer for filmen mens jeg ventet på at en annen kino film skulle begynne, det var noe med naturen, animasjonene, stemningen jeg vet ikke helt, jeg viste bare at denne filmen måtte jeg se.

Blogg.no hadde en konkurranse hvor vinneren fikk være med på pressevisningen, men som jeg regnet med hadde jeg ikke nok lesere til å få være med på den. Men nå som de har en ny konkurranse med flere vinnere har jeg kanskje en sjanse.

Mitt første inntrykk av filmen ble i hvert fall ikke minsket av å lese om den, jeg synes historien virker fascinerende, for hva er ekte mot? Min teori er at det er å møte det man frykter, er dette løsningen i filmen også?

Animasjon er en herlig kunstform som ofte drukner i betegnelser som barnefilmer og tull, men jeg vet bedre, jeg vet hva som kan ligge i en animasjonsfilm og jeg følte at denne hadde muligheten til å ha denne egenskapen.

br29ave
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits