å våkne til musikk

I dag våknet jeg med ekstrem sommer følelse, en følelse av ro, sommer og trygghet.

Noen hadde på høy musikk ett sted, enten i en bil utenfor eller i en av leilighetene vedsiden av meg. Musikken var så høy at det var som å ligge vedsiden av en radio med litt dempet lyd.

Hadde jeg bråvåknet av dette hadde jeg nok hvert irritert, selv om det var etter 12 på dagen. Men jeg våknet forsiktig og opplevelsen sendte meg rett tilbake til da jeg var liten og pleide å være på båten til pappa om sommeren.

Der sto reiseradioen på hele dagen, og selv om dette kunne drive meg til vanvidd innimellom, var det en kjent og koselig måte å våkne. Det var mest de evige nyhetssendingene som plaget meg i løpet av dagen.

Litt trist at det ikke er noen båt, ikke er noe sommer og musikken sluttet etter den ene sangen, men man fikk en veldig positiv start på dagen.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits