Sigrid etterforskningen nå gjort om til drapetterforskning

Det har nå gått over to uker Siden Sigrid på 16 forsvant på vei hjem, frem til nå har politiet påpekt at de har søkt etter en jente i live, men nå sier de for første gang at det er viktig å samle opp spor for å kunne dømme en eventuell morder.

Selvfølgelig håper og ber alle om at Sigrid fortsatt er i live et sted, men det er politiet sin jobb å se fakta i øynene og jobbe i den retningen.

Familien var i går i samtale med politiet, og selv om de da ikke ville fortelle noe om svarene de hadde fått har det kommet ut at det er flere vitner som skal ha sett skoene til Sigrid før tenåringene som fant dem og brakte dem til familien. Om tingene er plantet der i ettertid eller om dette er stedet Sigrid forsvant vet ikke politiet, men de sier det er fult mulig at faren ikke la merke til sokken som lå ved vegen den første gangen fordi han var opptatt av å se etter noe annet.

Det har også kommet inn en del tips om eiere av røde personbiler, men hvem som kjørte denne røde bilen er fortsatt ukjent. Om du nettopp har kommet hjem fra ferie og ser saken for første gang, meld deg inn, all informasjon er viktig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits