kvinne på 87 år gikk løs på tyv

Kvinnen som var ute og gikk ved Ullevål hageby seniorsenter møtte en innpåsliten yngre kvinne som ville gi henne ett smykke. Da kvinnen ikke så ut til å ville forlate henne slo hun etter henne med paraplyen sin slik at den yngre kvinnen flyktet inn i en bil og kjørte vekk.

I dette området har det dessverre blitt vanlig at kvinner oppsøker andre kvinner, gjerne eldre damer eller damer med barnevogn. De leker som om de skal gi deg noe, eller at de leter etter veien, mens de egentlig bare prøver å komme nær deg slik at de kan stjele verdisaker fra deg.

Politiet sier det er bra at den eldre kvinnen forsto at noe ikke stemte, hun kom ikke til skade og ble tatt hånd om av seniorsenteret i ettertid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits