en liten bytur

Jeg var rastløs i dag, så jeg tok meg en liten bytur. Egentlig hadde jeg akkurat kommet frem til at jeg ikke skulle dra ned til byen fordi jeg ikke hadde noe å gjøre da mamma ringte og lurte på om vi skulle kjøpe bursdagspresang.

Først gikk jeg og tittet i favoritt butikkene mine alene, outland, gamestop og Lush før jeg kjøpte meg en hamburger på mcDonalds og satte med ved lunsj bordet ved jobben til mamma og spiste. Da maten var ferdig spist tok vi turen til xxl og så på regntøy. Jeg fikk meg både lilla regndress og støvler.

Etter dette tittet vi innom indiska, ingen av klærne jeg prøvde falt helt i smak, men jeg fant noen nydelige gardiner på 70% av salgspris, så vi kjøpte med disse også.

Vi avsluttet med middag på brunello før vi skulle ta taxi hjem. På vei til drosjen passerte vi platekompaniet og der var det reklame for hunger games filmen, siden mamma ikke har sett den kjøpte vi den med og skal se den i kveld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits