svømte bort på posten

Mens jeg skrev forrige innlegg åpnet himmelen sine sluker og det eneste jeg kan si var at jeg i hvert fall ikke ble overasket av regnet. Jeg var forberedt og gikk under den store svarte paraplyen min, jeg hadde på ekstra høy lyd på musikken slik at jeg ikke skulle høre om det tordnet (før det var veldig nærme)

Det var som å gå under en foss, til og med paraplyen ble ekstra tung, jeg priset meg lykkelig over at det ikke blåste samtidig, det er mye vind på Lambertseter og med slikt regn kan det bli en våt kombinasjon.

Å ta gummibåten ville ha virket bra, men da jeg kom halvveis til senteret gikk det over til bare vanlig regn igjen og elva og fossen forsvant. Jeg kom meg relativt tørt igjennom det hele, men trillebagen min så ut som om den hadde falt ut i en elv og jeg måtte sette den på tørk inne på badet når jeg kom hjem.

Én kommentar

Stine

28.07.2012 kl.16:19

Hehehe. Huffamei... ;)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits