merkelig bytur

jeg satt dypt inni strikking og medium da tanta mi sendte sms og sa hun skulle til byen, jeg så en mulighet til å komme meg vekk fra Lambertseter litt og kastet meg på. For meg ble det en merkelig bytur fordi vi ikke gikk innom noen av de butikkene jeg pleier å gå innom.  ikke fordi jeg ikke kunne, men fordi det ikke passet med programmet.

Vi startet på sten&strøm, tanta mi ville se på salget og jeg ble med, det endte opp med at hun ikke kjøpte noe, jeg kjøpte to kjoler og to topper. Men med alle disse plaggene jeg prøvde så jeg et problem, jeg har for store bryst til å gå «ordentlig» kledd. Jeg pleier jo somregel å gå i sommerkjoler eller vide t-skjorter og bruker aldri BH. Vel den tiden er nå over, tanta mi løste den saken fort ved å ta meg med på Triumph og kjøpe en.

Så var det å gå ned Karl Johans gate og inn på city, her skulle jeg kjøpe sølvtråd til mitt neste strikke tøy.

Bilder av klær og bh historie i eget innlegg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits