jeg vant på sims3.no

sims3.no har hatt bildekonkuranse hvor de skulle trekke ut tre vinnere so fikk en madcatz sims3 mouse. men siden det bare var 4 som meldte seg på konkuransen syntes de det var slemt å bare la en tape, så de gir gevinst til alle sammen.


synes du den ser kjent ut? jeg har allerede en jeg er veldig glad i...

2 kommentarer

Aurora Cecilie Nordlys Kvissel Castberg

06.06.2014 kl.18:57

Du er helt utrolig heldig!!

Ønsket meg en sånn VELDIG lenge, men ante ikke hvor jeg skulle få tak i en..

Det jeg ikke skjønte var; Syntes du den ser kjent ut? Jeg har allerede en jeg er veldig glad i...??? Plis svar, trenger det :-) ;-)

ACNKC

Linn Helene

06.06.2014 kl.19:41

Aurora Cecilie Nordlys Kvissel: jeg vant en slik fo to år siden og ga den bort som hovedpremie på julekalenderen min samme år.
etter et lite søk ser det ut som om den er tatt ut av produksjon, men det er fordi noen andre har fått rettighetene til å lage the sims 4 settet.http://nerdreactor.com/2014/05/29/steelseries-and-ea-team-up-for-sims-4-exclusive-peripherals/

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits