angstens måned

Om du har lest på bloggen min har du kanskje fått med deg de ekstreme angstdrømmene mine. Jeg skulle ønske jeg kunne si at dette var et enkelt tilfelle, men det er bare å innse at det er på tide å forberede seg på angstens måned.

Angstens måned er august, så vi har startet litt tidlig i år. Alt startet med en ment koselig melding fra bestevennen min. Du har snart bursdag?

Det er ingen ting jeg frykter mer enn bursdagen min, julaften kommer på andreplass, men er langt fra like ille som bursdagen.
det er mange grunner til hvorfor jeg er redd, men ingen forklarer egentlig den ekstreme angsten. August måned er den farligste måneden for meg, hvor selvmordstanker angst og depresjon går hånd i hånd. Jeg prøver å holde hodet over det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits