for fritt fravær på skolen

Jeg viste ikke at det hadde blitt fritt fravær på vgs, men da jeg leste det jublet jeg for alle de som er som meg, jeg likte ikke ideen om at de skal fjerne det igjen.

Jeg er smart, ikke et geni, men ganske smart. Men som jeg gjentatte ganger har sagt før er folkemengder et mareritt for meg, jeg klarer heller ikke å jobbe med mange mennesker rundt meg.  På karakterkortene mine fra vgs er det alltid det samme, ingen karakter grunnet fravær. Jeg fikk godkjent media og kommunikasjon da, men uten karakterer.

Jeg er god på prøver og god på oppgaver, jeg jobber kort men intenst når jeg først gjør det. Dette er en av grunnene ingen på skolene ville jobbe med meg, jeg gjorde halve prosjektet på de første timene og slet med å henge på de andre resten av uka ( som forresten elsket at jeg gjorde prosjektet)

Til og med de fagene jeg fikk karakter i ble jeg satt ned en karakter i, rett og slett grunnet fravær. Det var viktigere å møte opp i klasserommet som ga meg ingenting, slet meg ut og gjorde meg deprimert enn at jeg gjorde alle oppgaver, tok alle prøver og gjorde det ekstremt bra ellers.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits