enda en rose dag

Nå samles folk i Oslo igjen for å vise sin empati med roser. Noen er selvfølgelig der for å minnes kjære, andre for å støtte opp om alle de andre, vi kaller det bearbeidelse. For selv om du ikke kjente noen, så var det en dag som påvirket alle.

Selv synes jeg at jeg har bearbeidet følelsene nok, alt maset i nyhetene gjør meg ikke bedre, men dårligere. Men jeg er i fåtall av de som ikke kjente noen som døde eller ble skadd, så det teller lite.

Ikke misforstå, jeg er ikke i mot markeringen i dag, jeg sier bare det blir for mye for meg. Jeg var med i rosetoget (som ikke var noe tog) og jeg var med på all sangen. Jeg føler jeg har gjort mitt og gitt det jeg kan gi i støtte og trøst.

For det er ikke å se bort i fra at folkemengder er det verste som kan skje meg. det tar mer krefter å være blant store folkemengder i 30 minutter enn en 5 timers tur i skogen.

Et år har gått fort

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits