vanskelighets grad sirius 2

jeg har alltid sagt at Sirius er en egen vanskelighetsgrad på spillene mine. En katt som gjerne vil gå/stå foran skjermen, kose med fingrenemine mens jeg holder på med tastaturet, eller rett og slett legger seg på den ene armen min så den er ubrukelig.

Somregel går det bare 5 minutter før vi er enige om hvor og hvordan han skal ligge og ting blir normalt igjen, men nå har jeg funnet ut lv 2 på sirius sin vanskelighets skala.

Ta det vanlige, på et spill som krever konstant konsentrasjon ellers dør du og legg til matrester på skrivebordet. Heldigvis trengte jeg bare en hånd for å spille, men jeg kan love det var komplisert å konsentrere seg om spillet samtidig som jeg prøvde å holde katta vekk fra matrestene og unna skjermen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits