frokost

Akkurat som de andre måltidene for tiden, er frokost en stor utfordring. Kanskje den største fordi det er måltidet som vil avgjøre smerte nivået resten av dagen. Jeg sto opp litt sent i dag fordi jeg hadde behov for litt ekstra søvn, smertene tar all energien min. etter å ha lest igjennom mail, nyheter osv. var det bare å innrømme at jeg ikke kunne utsette frokosten lengere, jeg er sulten.

Jeg endte opp med å velge meg havregrøt med eple og kanel i dag. Jeg har spist litt ensformig den siste uka siden jeg strevd slik (spiser kun favoritt mat for å få det i seg) men nå innser jeg at jeg må jobbe med å få i meg riktige ting. Ikke så opptatt av å spise sundt, bare å spise. Men får jeg ikke i meg nok vitaminer vil jeg ikke bli bedre.

2 kommentarer

Silje

21.07.2012 kl.12:38

Husk å skaffe deg vitamintilskudd og prøv å lage maten din selv. Da vet du nøyaktig hva du får i deg (ikke masse fortykningsmidler, syrer og annet man ikke har styring på) og så kjenner du kanskje om det blir bedre?

Linn Helene

21.07.2012 kl.16:12

Silje: jeg liker best selvlagd mat og er god på det, dessverre må jeg ha krefter til det. jeg har tilskudd fra apoteket jeg tar. nærings drikker som skal hjelpe meg å få i meg det meste jeg trenger, men prøver nå å gå over til bare mat igjen.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits