en dag i parsellen

jeg følte for å bruke kroppen litt i dag, og siden det er over en uke siden jeg har hvert i parsellen følte jeg det var på tide. I år har jeg virkelig strevd for å få ting til å gro, både regn og vind har gjort det vanskelig, men verst er hagelen.

Mange av plantene jeg satte ut ble knust i stykker, nå ser jeg at de jeg satte ut senere har blitt spist på. Men noen av agurkene mine har begynt å blomstre. Selv om plantene er små ser det ut til å bli frukter på den, mini agurker ?

Jeg lukte og jeg lukte og lærte underveis at vinden har strødd krydderplantene mine rundt over alt, om det kommer opp noe i det hele tatt da. Ikke sett noe til salaten eller sukkerertene jeg sådde. Men det er virkelig et peppermynte år der borte.

Etter jeg hadde brukt opp alle kreftene mine, sirklet jeg rundt for å finne noe å få opp blodsukkeret med. Jeg fant 2 jordbær, 6 markjordbær og en del bringebær som er var tidlig ute. Selvfølgelig er det mye mer å spise der, men jeg tar jo ikke fra andre sine parseller så da må jeg finne på min eller det som vokser vilt. Husker det var 5 rips på ripsbusken min også, men de glemte jeg da.

Jeg lagde også med en fin bukett av rabarbra planter so jeg bandt sammen med strå og festet til trillebagen min. har veldig lyst å lage pai, men ikke sikker på om jeg orker. Sirius var forresten veldig fasinert av bladene når jeg kom hjem igjen.

Det er kjempe koselig der borte, men du skal ikke være red innsekter, spesielt ikke om du har på deg knall rød tsjorte. ( vi lagde en avtale, de holdt seg på ryggen min og jeg slo ikke etter dem, litt lei av tordivler i ansiktet nå)

4 kommentarer

mm, nå fikk jeg lyst på jordbær!, sykt stili blogg! :D

charl0tte94

17.07.2012 kl.18:34

Så fin blogg du har! :)

Ha en fortsatt fin kveld! :D

Linn Helene

17.07.2012 kl.19:38

charl0tte94: takk, håper du også har en fin kveld

Linn Helene

17.07.2012 kl.19:39

Jona og Amanda: takk, ja det frister å høre om hva andre nyter. selv fikk jeg smaken av bringebær så jeg måtte gå å kjøpe noen ekstra.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits