ingen fler før premierer på en stund, takk

Om jeg får en ny invitasjon til en førpremiere de første ukene tror jeg at jeg kommer til å be dem dra til helvete. Vel egentlig ikke fordi jeg er ganske høflig av meg, men jeg kommer til å si ikke faan høyt til datamaskinen min. eneste unntaket er om det mirakuløst skulle dukke opp en harry potter førpremiere (mirakler kan vel skje?)

Nei gi meg noen uker å komme meg på, for ett eller annet sted i dette film maset hadde jeg glemt at jeg hater kino. Ikke filmene men folkene, salene, køene, skravlingen, presset når man skal ut osv?
filmer liker jeg godt på kino.

Jeg var veldig heldig som ikke kollapset da jeg kom ut av kinosalen i dag, og dette må jeg prøve å huske på. Det er jo bare noen måneder siden jeg var sengeliggende. Ta ting rolig.

2 kommentarer

william

13.07.2012 kl.23:54

Ja ta det rolig:) Viktig det. Det skal jeg gjøre resten av ferien min.

Linn Helene

14.07.2012 kl.11:30

william: håper du fikk en god natts søvn og føler deg bedre i dag.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits