dagens kinofilm

Da var det på den igjen? på med fine klær/ men ikke alt for fine, sette på smilet og kjøpe popkorn. I dag er det ringen kino som står for underholdningen, jeg vet ikke hvilken sal.

Fredag er kjent for å være film kveld, så det passer vel godt å dra på kino da. Det at det er fredag den 13 ser jeg bare på som en fordel.

Filmen jeg og min kusine skal på førpremiere til i dag er magic mike. Av det jeg klarte å få med meg av traileren handler det om en mann som møter en annen man på byen, han henger seg på han og finner fort ut at hans nye venn er stripper. Mike introduserer han for strippemiljøet og snart blir det en stripper av han også. Samtidig tror jeg Mike forelsker seg i søsteren hans? vel det er begrenset på hvor mye fakta man klarer å dra ut av en trailer.

 

god fredag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits