test av Lush deodorant - aromaco

Det første man må spørre seg selv om når man tester en deodorant e rom den virker, om den ikke virker er det ikke noe poeng å fortsette testingen. Jeg trygt berolige om at denne virker. Jeg har nesten brukt den en uke, og på varme klamme dager og har ingen vond lukt å klage over. Egentlig relativt lite lukt i det hele tatt da jeg ikke har klart å identifisere en lukt fra deodoranten.

Jeg er derimot vant til å bruke antiperspirant og følelsen av svette under armene får meg automatisk til å tro at det lukter sterkt. Men dette er bare en vane ting og som jeg håper vil gå over fort, for denne deodoranten virker mye bedre en min forrige.

Deodoranten ser ut som en liten såpe og smøres lettest på om du veter den litt først.


hva lush sier om den på hjemmesiden sin:

Uslåelig for sensitive armhuler eller etter barbering, Aromaco er parfymert med patchouliolje, som tradisjonelt ble brukt i kinesisk og indisk medisin på grunn av sine gode egenskaper, så dette er ikke noe syntetisk juks. Denne patchouliduftende deodoranten er super til føttene også!  Brukes gjerne på fuktig hud.
100g
 
Ingredienser: Trollhassel Infusion (Hamamelis virginiana), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Kamilleeddik (Anthemis nobilis), Sodium Bicarbonate, Patchouliolje (Pogostemon cablin), * Citral, *Limonene, Parfyme (Perfume).* Forekommer naturlig i eteriske oljer
Vegan
 

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits