1290,06 bortkastede penger

Da var det den tiden igjen, den tiden da en grisk stateligstyrt organisasjon krever inn penger for noe du ikke bruker, og nåde deg om du ikke betaler.

Jeg tenkte litt bakover og har kommet frem til at jeg betaler 1290 kr i halvåret + 100 kr mnd for å ha sett 10 minutter på Robinson ( og funnet ut at jeg ikke likte det) og 10 minutter på animal planet mens jeg ventet på en restart.

Det er bare å innse, jeg ser ikke på tv. Når jeg gjør det er det sammen med familien min, hjemme hos dem. Jeg ser på tv serier og filmer, men synes de norske kanalene henger så langt etter at jeg ender opp med å se dem på data`n.

Dataskjermen er forresten bedre å se på en tv skjermen også.

Å kvitte seg med tv`n er helt uaktuelt, jeg spiller tv spill ( i teorien) og ser på filmer ( i teorien), men det er disse signalene inn som jeg ikke bruker de vil ha betalt for. Kanskje jeg kan få Get til å plombere tv inngangen min slik at jeg slipper nrk lisensen, men tviler på at det virker så lenge jeg har tv`n i huset.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits