ut på tur aldri sur

I går kveld før jeg la meg, tenkte jeg at i morgen kan være en fin dag å gå å plukke markjordbær. Siden jeg husket tanken når jeg våknet i dag, måtte jeg jo gjennomføre den.

Jeg startet turen med kramper i høyre fot, legg og lår + venstre pekefinger. Tanken min var at om jeg bare gikk ville kanskje krampene roe seg ned litt, vel vet ikke helt om det stemte, men krampene var ikke veldig sterke og det gikk bra.

Da jeg hadde sjekket noen av markjordbær områdene og hvert innom parsellen og sett at det fortsatt var liv der gikk jeg hjem igjen. Nå hadde jeg kramper i venstre fot ( høyre hadde gitt seg), venstre hånd, arm og albue. Høyere legg og kne. Så var vel egentlig fornøyd over at turen var ferdig, men jeg holdt meg i godt humør og lot ikke smertene plage, stoppe eller hindre meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits