Luna felis 5 år i dag

Det er rart å tenke på hvor fort tiden har gått, 5 år siden lille luna ble født og om 8 uker er det 5 år siden hun kom hjem til oss. En nydelig liten kattunge som var nysgjerrig på alt og leken, det beste hun kunne få var fløte og kos av Sirius.

Nå er luna en voksen katt med enda klarere preferanser og handlinger. Hun er fortsatt like glad i kos og vil helst hilde på deg ved å først lukte på håret ditt, så stange deg i hodet om du er godkjent. Hennes favoritt sovesteder er under dyna mi, på senga si ved siden av senga mi, eller i hula på klorestativet.

Hun pleide å være veldig sky, men har kommet over det, hennes største frykter er støvsugeren og vann som ikke ligger i en skål. Samme om det er en dråpe eller en dusj, vann skal ligge stille å bli drukket, det har ikke noe på pelsen hennes å gjøre.

2 kommentarer

idabergersen

26.06.2012 kl.13:11

For en fin pus:)

Linn Helene

26.06.2012 kl.14:09

idabergersen: takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits