utslitt i dag

Det er alltid dagen etterpå som er verst, og jeg er glad jeg ikke har blitt dårligere etter denne helga. Jeg skulle gjøre noen små oppgaver for mamma på senteret i dag og det ble en utfordring med en mage som sluttet å virke, jeg klarte mirakuløst å komme hjem igjen i tide?

Ellers har jeg brukt dagen på min nye Sims 3 verden, jeg prøver å skape den perfekte verden for meg å spille i. de nye som kommer i Sims 3 store eller med pakkene er aldri tilrettelagt at du har alle pakkene, og det er et evig styr å få gjort klart nabolaget.

Jeg klarte til og med å lage meg middag, makaroni, pølse og ost
all jeg har gjort i dag har hvert i tett følge med kattene, det sier noe om hvor mye jeg har hvert hjemme de siste årene, når kattene blir desperate etter oppmerksomhet bare jeg er borte en hel dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits