kvelden før dagen

Det er kvelden før dagen jeg har ventet på i flere måneder. De siste ukene har hvert fyllt med kostyme jakt og laging, kom sent i gang siden jeg egentlig ikke skulle ha kostyme i år. Dette forandret jeg mening om når jeg plutselig ble bedre.

Så nå sitter jeg her med fletter i hårene igjen og gleder meg. Flette prosjektet i går ( generalprøven) tok nesten knekken på både meg og armene mine, så i dag dro jeg opp til mamma. Hun og tanta mi flettet håret for meg, så det er kun den store utfordringen med å få flettene ut igjen som står igjen.

Jeg fant akkurat ut at jeg ikke kan melde meg på cosplay konkurransen allikevel, de stengte påmeldingen kl.12 i dag, men jeg prøver allikevel.

Nå skal jeg bare slappe av og bygge på Sims verdenen min frem til jeg skal legge meg, håpe jeg får ro nok i meg til å sove.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits