skalldyr allergi

jeg vet jeg har hintet om det til noen på bloggen allerede, reker skal jeg holde meg unna da de kan ta livet av meg, men hører jeg på mine egne råd, nei da?

sist gang vi hadde fiskepudding hos mamma var alle obs på hvordan jeg ville reagere på den hvite sausen som det var rekekraft i, men siden jeg ikke hadde noen reaksjon konkluderte vi med at jeg måtte utsettes for en del før jeg reagerer.

i dag spiste vi fiskegrateng og fiskepudding og jeg mener hardnakket at det var reker i fiskegratengen, men enten det var sausen til fiskepuddingen eller fiskegratengen fikk jeg en ubehagelig overraskelse. jeg ble ikke hos mamma etter vi hadde spist, barna så på film og jeg ville hjem til sims. men når jeg kom ut var jeg i gå humør så jeg bestemte meg for å ta den lange veien hjem.

men jeg kom ikke langt før noen plutselig snørte sammen halsen min, jeg snudde med en gang og ringte opp til mamma og ba henne komme ned med allergitabletter til meg. hun puttet i meg to og sendte med meg noen ekstra og ga meg beskjed om å dra rett hjem, noe hun ikke behøvde å si. 

nå sitter jeg å frustrerer meg over at det ikke går Ann å klø seg i halsen, men ikke helt sikker på om det klør eller svir heller, men jeg får puste så jeg skal ikke klage for mye.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits