middelalder festivalen i oslo

planen var å ta med barna ned til middelalder festivalen i dag, men en bursdag dukket opp og derfor ble det bare jeg og mamma som dro. uten om alle planene med barna var det en viktig ting på agendaen, ting til kostymet mitt.

jeg trodde middelalderfestivalen kom til å være etter desucon så jeg hadde gitt opp planer om å kunne bruke den til å finne ting til kostymet mitt, snakk om å bli gledelig overasket når jeg oppdaget at den var denne helga.

jeg fikk kjøpt belte, veske og topp til kostymet. vi kjøpte også noen spesielle krydderplanter som de hadde der. jeg avsluttet med et kandisert  eple og en svele.

videre utover dagen er det turneringer, prinsesse skole, ridder skole og mange andre morsomme ting. anbefaler å ta en tur innom, selv om det er lang kø for å komme inn nå.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits