en flue på veggen

 i natt trodde jeg luna aldri skulle klare å legge seg til å sove. når jeg la vek min de og skulle slå av lyset så jeg at hun stirret intenst på veggen, jeg vet hva det betyr, et insekt. jeg prøvde å se, men klarte ikke å se noe selv, det eneste jeg fikk med meg var ca hvor det var og hvilket mønster det fløy i, det var bare å følge med på luna sitt hode.

siden jeg ikke klarte å se det, og at luna var så rolig konkluderte jeg med at det antageligvis ikke var en nattsvermer og la meg til å sove. insektet er heldig om det overlever natta tenkte jeg stille for meg selv. men når jeg våknet på Morningen og luna lå å sov som en stein på senga si, kom Sirius for å kose. Noe på veggen tok hans fulle oppmerksomhet, men selv ikke han gjorde noen tegn på å prøve å fange hva det nå enn er.

det skal ikke mye til for å underholde en katt eller to i noen timer, bare en liten flue på veggen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits