Lørdag er senter dag

nok en gang gikk jeg p senteret med mamma og tanta mi, men i motsetning til de fleste lørdager jeg blir med dem, skulle jeg faktisk ha en del.  jeg trengte noen sysaker for å fikse på noen detaljer til desucon kostymet mitt og medisiner til akvariet mitt.

jeg hadde også store planer om p kjøpe inn til taco, men ideen ble populær og før jeg viste ordet av det var det mamma som handlet inn taco, til alle sammen.

i dag var vi faktisk innom både det gamle og det nye senteret, mamma skulle kjøpe mer fisk til søndagsmiddagen vår og tanta mi skulle i grønnsaksforhandleren for å kjøpe fersk ingefær.

blir en liten tur over på 1000 senere i dag for å kjøpe cola light, jeg hadde ikke med trillebagen på senteret fordi jeg er vant til at meny ikke har brusen der, men de hadde i dag da.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits