spill på spill

 har jeg endelig fått installert det meste av spill jeg har, og jeg vil installere. jeg lot sims 2 være fordi det kan skape ubalanse med sims 3. vet det bare er å sørge for at de ikke havner i samme mappe, men jeg orker ikke å forholde meg til det nå.

ellers er det nå installert flere utgaver av anno og settlers, walking dead, dead island, drømmefall, sims medival (begge), harry potter and  the phoenix order, harry potter and the halfblood prince, harry potter lego 1-4 år, 3 virtual villagers spill, age of empire 3, flere små tycoon spill, portal 1 og 2, puzzlequest, sims story castaway og selvfølgelig alle sims 3 spillene. 

vet at alle ikke er de nyeste, men det er spill jeg har og har lyst å spill eller spille mer på, det at noe er nytt gjør det ikke nødvendigvis bedre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits