En hard og spennende dag

Jeg våknet klokken 10.00 og fikk ikke sove, redselen over at jeg skulle forsove meg var for stor. Jeg hoppet rett i dusjen og så løp på senteret. Jeg måtte på apoteket før jeg dro til NRK og jeg trengte å hvile i mellom oppdragene mine. Dessverre var turen til senteret bortkastet, de hadde ikke medesinen min, men de fikk manglerud senter til å holde den av for meg da.

Så var det hjem å hvile og instalere noen fler spill på pc`n min. Når klokken begynnte å nærme seg 13.00 var det bare å gjøre seg klar for intervju med p3. jeg møtte opp på NRK en halvtime for tidlig, men det gjorde ikke så mye.alle var veldig hyggelige der og jeg spillte harvest moon frem til en fotograf kom for å ta bilder av meg.

Vi gikk inn i studioet og han tok bilder mens de som ledet programmet fortalte meg om hva som skulle skje og hvordan vi skulle gå frem. Det tok ikke lang tid og pluttselig slo det meg at det ja sa blir sendt for utrolig mange mennesker, nå begynnte jeg å bli nervøs.

Jeg dro ned til jobben til mamma og sendte sms til familie om klokkeslett før vi reiste sammen hjem. Jeg fikk enda en pausetid før programmet startet og jeg satt livredd forran maskinen og hørte på, kunne virkelig ha hvert værre. 

Mamma ringte meg og sa at hun og tanta mi ble med på manglerud senteret for å hente medisinene mine + handle klær, så jeg fik enda en tur ut. Jeg hadde allerede sterk hodepine da, men var bestemt over at dette skulle jeg klare.

Å være på radioen er både spennende og skummelt, selv om jeg syntes det var morro krevde det mye krefter av meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits