Middag hos mormor

jeg bestemte meg for å gå en tur etter at siste sims 3 spill var installert. en liten pause fra dataen før jeg begynner å laste ned alt jeg har kjøpt fra sims 3 store. på min lille gå tur rund grøntområde klarte jeg å bli invitert på to middager, en hos mamma og en hos mormor. jeg valgte å dra til mormor fordi hun hadde laget kjøttsuppe, som jeg er veldig glad i.

så fort turen var ferdig kastet jeg meg i en taxi og reiste til andre siden av Oslo, underholdingen på turen ble lydbok, jeg holder på med tredde bok i game of thrones serien.

maten var kjempe god og når vi var ferdig spiste satte jeg og mormor oss ut i sola, bestefar hadde lagt seg før jeg kom, han var så sliten. Bestefar hadde sagt til mormor at ha ønsket at jeg skulle titte på pc`n han har fått av meg, han klarer ikke å komme på nett.

så siden jeg fikk fikset maskinen min i går, kunne jeg jo prøve å hjelpe han i dag. det eneste jeg kunne gjøre var å fortelle han at pc`n fungerte som den skulle at feilen var i mellom ruteren om modemet. han må kontakte leverandøren og få informasjonen som ruteren skal ha, jeg kan ikke fiske det opp av ermet mitt.

etter dette reiste jeg hjem igjen, det var en liten tur men jeg er allikevel helt utslitt, brukt mye mer krefter enn jeg egentlig har de siste dagene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits