hits

Tre barn reddet ut av opphetede biler

vi kjører på med ikke ha hundene i bilen i sola kampanjer, ser ut som om vi kan trenge en ikke ha barn i varm bil kampanje også.....

I Skien ble politiet varslet av bekymrede vitner som så to barn i en parkert bil i et garasjeanlegg på Herkules kjøpesenter i Skien, skriver Varden.
- De fortalte at barna hadde vært inne i bilen i minst 20 minutter. Vi prøvde å få kontakt med eierne av bilen parallelt som vi rykket til stede, men vi fikk ikke kontakt, sier operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt til VG Nett.
Politiet ble etter hvert nødt til å bryte opp takluken på bilen.
- Da fikk vi dem i sikkerhet. En mann og en kvinne dukket senere opp på stedet. De blir anmeldt, sier Småge.

Også i Trondheim ble en tre år gammel jente funnet forlatt i en bil ved badeplassen Paradisbukta i Steinkjer, skriver Adressa.
- Hun hylskrek da hun ble oppdaget. Hun var innelåst i en bil med alle vinduene igjen, sier operasjonsleder Lars Erik Besseberg ved Nord-Trøndelag politidistrikt til avisen.
Hun ble oppdaget av en forbipasserende som etter hvert klarte å få henne til å åpne bildøren. Da hadde hun sannsynligvis sittet innesperret i en time.
- Da hun kom seg ut var hun helt gjennomvåt av svette og veldig varm, sier Besseberg til Adressa.
Foreldrene i slutten av 20-årene vil bli anmeldt for den uforsvarlige oppførselen.

Politiet understreker hvor farlig det er å la barn være igjen alene i bilen.- Man må tenke seg godt om. I denne varmen blir det fort dårlig luft i bilen, men man skal uansett ikke forlate små barn alene. Man har aldri noen garanti for hva som kan skje, sier operasjonsleder Småge til VG Nett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin