hits

nytt lysende tastatur

nå har jeg gått lei av at tastaturet mitt har levd sitt eget liv i det siste. å skrive har hvert en utfordring da tastaturet ikke alltid reagerer, noen ganger skriver feil bokstaver eller fordi den er så treg på å reagere setter dem i feil rekkefølge. 

på min første data opplevde jeg også et tastatur problem, men da var det home knappen som hadde hengt seg opp så jeg måtte skrive alt baklengs.

uansett, det var når jeg spilte sims 3 i dag tidlig og tastaturet sluttet å reagere på 1,2,3 knappene at jeg ga opp. jeg klarer nemlig ikke å spille uten de hurtigtastene. jeg sjekket batteriene og de var fortsatt full av strøm, så da kjøpte jeg meg det etterlengtede nye usb tastaturet ( aldri mer trådløst tastatur eller mus på spill maskin)

det ble et lysende tastatur fordi det var det ene av to som jeg kunne skrive @ med en hånd.

blitt lysende på skrivebordet mitt nå, må innrømme at jeg har en svakhet for lysende ting.
6 kommentarer

Helt enig med Beathe over her!

Dette var veldig fancy. Tørr jeg spørre om hvor mye det kostet? Og hvor du fikk tak i det? ^^

...: svaret på spørsmålet er nesten flaut ( men bare nesten) kjøpt på clas ohlson for 249 kr

Jeg hadde lysende tastatur da jeg fortsatt hadde stasjonær pc - det lyste blått! :D Jeg spiller ikke, så nå har jeg kun laptop. :)

Eldeen: hadde laptop jeg også, men siden det gikk mnd etter mnd og jeg ikke fikk brukt den fordi den var inne på service, hevet jeg kjøpet.

Såpass ja. Det hadde nok jeg gjort også. Er ikke superfornøyd med min egen, men den fungerer jo - så da får jeg heller holde ut til jeg får råd til å kjøpe en som er bedre. :D

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin