hits

knust

noen mennesker snakker før de har tenkt igjennom ting, andre sier ting bare for å plage, resultatet blir det samme. 

om noen skriver stygge kommentarer til meg om vekt eller livsstil himler jeg bare med øynene, jeg forestiller meg en liten unge som tror de vet alt, når de enda ikke har lært seg basisen i livet. mitt liv og min helse kjenner ingen så godt som meg.

men når folk jeg liker eller har knyttet et bånd til kommer med sårende kommentarer, knuser jeg. det sviket jeg føler er unaturlig sterkt og jeg vil bare bryte all kontakt med en gang. sjokk og tristhet blir fort gjort om til hat og frustrasjon og jeg må bite tennene sammen for å beholde kontrollen.

det er vanskelig for andre å forstå følelsene mine, jeg er andeledes og reagerer ikke likt som dem. og det er når jeg møter dem at jeg angrer på at jeg prøver å være sosial, at jeg prøver å være snill.

4 kommentarer

Vet du hva, jeg skjønner akkurat hva du mener, hatt det like dan tidligere ! Men jeg sa ifra. Det er så utrolig sårende.

Victoria Bekkevold: jeg har måtte sette meg ned å finne noe annet å tenke på, begynte nesten å gråte. men går bedre nå. hjelper å få skrevet ut frustrasjonen sin.

Ja, det hjelper faktisk ganske mye, man blir litt mere lettet ! men det er ikke noe alright og ha det slik heller da :( Tenker på deg <3

Victoria Bekkevold: takk

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin