utspekulerte vektere

aftenposten.no skriver om utspekulerte vektere i Bergens området. de tar opp to saker hvor vekterne nesten har lurt folk til bøter, begge sakene de tar opp har resultert i annullering av boten.

en eldre kvinne på krykker hadde bedt om hjelp da billettautomaten ikke virket, vekterne hadde forklart at hun da måtte over på den andre siden å kjøpe billett der. dette så kvinnen på som umulig med krykkene sine og forklarte dette. vekterne kunne ikke hjelpe henne noe mer og kvinnen gikk oppgitt på banen, bare for å få bot av de samme vekterne.

hun ringte gråtende til bybanen og klagde på boten.

den andre saken var litt mer uklar, men det virker som om det var rysta vitner som ringte inn å klaget for denne mannen. hva som var historien får vi nok aldri vite.

securitas nekter for at vekterne dems har gjort noe galt. som han sier til den siste saken, vekteren sin rapport forteller en annen historie enn den vitnene forteller. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits