svimmelhet og kvalme

det er ikke så veldig overraskende, etter en dag i byen blir jeg dårlig.

jeg våknet ca 5 i dag tidlig, da hadde jeg nesten sovet i 12 timer. jeg satte meg opp på dataen og klikket litt, men det gikk ikke lengre enn en time før jeg måtte innse at jeg var for dårlig. jeg hadde allerede sluppet ut kattene på verandaen, så jeg la meg til å sove med fullt gjennomtrekk og verandadøren oppe. litt kjølig men tror den friske luften gjorde meg godt når jeg var så kvalm.

jeg sov noen timer til og våknet mellom 9-10 en gang. hodepinen og kvalmen var der fortsatt men jeg bestemte meg for at å holde senga mer nå ville ikke være godt for meg, så jeg tok en paracet og håpet på det beste. satt å spilte sims 3 frem til hjemmehjelpen skulle komme, først da beveget jeg meg noe særlig, det var som å bli slått til rett over nesa.

hjemmehjelpen var litt forsinka og jeg ble stresset av dette, men fikk roet meg ned etter å ha pratet med firmaet. de må virkelig lære seg å si i fra når de gjør forandringer i tidspunktene med meg.

resten av ettermiddagen har jeg brukt til å spille sims 3, jeg merker ikke så mye til kvalmen når jeg ikke beveger meg, så det har gått bra. tror jeg sitter å tipper på kanten av et anfall, håper jeg klarer å holde det unna.

sirius passer på meg med ugleblikk, så han har ikke så stor tro på at jeg slipper unna.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits